Рафаел Бенитес назова петимата футболисти, които могат да направят разликата по време на Ливърпул - Наполи


Рафаел Бенитес назова петимата футболисти, които могат да направят разликата по време на Ливърпул - Наполи
Снимка: Getty Images

3445 0

Бившият старши треньор на Ливърпул (2004-10) и Наполи (2013-15) Рафаел Бенитес, назова петимата играчи, които могат да направят разликата в утрешния (1 ноември) сблъсък между двата отбора от последния шести кръг на груповата фаза в Шампионска лига.

"Небесносините" са лидери в Група "А" с пълен актив от 15 точки, а мърсисайдци са на втора позиция с 12 пункта. Третото място е за Аякс (3), а на дъното е Глазгоу Рейнджърс (0).

След като Ливърпул загуби визитата си в Неапол с 1:4 в първия кръг, сега тимът на Юрген Клоп ще се нуждае от победа с поне три гола разлика, за да свали италианците от върха и така евентуално да избегне по-тежък противник на 1/8-финалите напролет.

По време на интервю за "Il Corriere Dello Sport", 62-годишният испанец бе помолен да посочи онези футболисти от двата отбора, които ще имат най-голямо въздействие върху случващото се на "Анфийлд". Той избра петима - двама от Ливърпул: "Със сигурност Мохамед Салах, но мисля, че и Алисон Бекер ще бъде централна фигура", и трима от Наполи: "Избирам Виктор Осимен, а също така Хвича Кварацхелия и Станислав Лоботка".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Легенда на Ливърпул притеснен за тима: Това не е просто период, а сериозен проблем!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички