ПСЖ и Барселона излизат един срещу друг в мач-реванш от 1/8 финалите в Шампионска лига


ПСЖ и Барселона излизат един срещу друг в мач-реванш от 1/8 финалите в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1718 0

Тази вечер от 22,00 часа ПСЖ и Барселона излизат отново един срещу друг в мач-реванш от 1/8-финалната фаза на Шампионската лига. Първата среща на "Ноу камп" завърши с категорична победа за парижани с 4:1 и според мнозина днес ни очаква протоколен реванш. Мачът ще може да проследите НА ЖИВО в страницата на Sportlive.bg

След невероятния успех в Испания, ПСЖ допусна загуба във френската Лига 1, губейки с 2:0 у дома си от Монако. Последваха три успеха за състава на Маурисио Почетино - две победи срещу Дижон и Бордо и един успех за Купата на Франция на 1/16 финалите срещу Брест. За мача с Барселона отсъстващи са Неймар и изигралият много добър мач в Каталуния Мойс Кийн. Парижани ще се стремят да затвърдят доброто си представяне от първата среща, а реализиралият хеттрик във вратата на Барселона Килиан Мбапе отново ще бъде в центъра на вниманието.

Барселона, от своя страна, преживя много след фиаското 1:4 от ПСЖ. Веднага след злополучния двубой, каталунците завършиха наравно 1:1 с Кадис у дома си, но след това записаха четири поредни победи без да допуснат гол. В Ла Лига Барса спечели срещу Елче, Севиля и Осасуна и се доближи само на 3 точки от водача Атлетико Мадрид. В турнира за Купата на Краля тимът на Роналд Куман успя да навакса 2 гола изоставане, отстрани Севиля и ще играе на финала на турнира срещу Атлетик Билбао. Днес Лионел Меси и компания ще се опитат да сътворят чудо в Париж и да отстранят отбора на ПСЖ. В неделя Жоан Лапорта спечели вътрешните избори в клуба, слагайки край на хаоса в управлението на Барселона и днес играчите от първия тим със сигурност ще бъдат мотивирани да се представят на висота. Под въпрос в състава на Роналд Куман до последно ще са защитниците Жерард Пике и Роналд Араухо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички