Де Йонг посочи какво прави задачата на Барселона по-лесна срещу ПСЖ


Де Йонг посочи какво прави задачата на Барселона по-лесна срещу ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

1626 0

Полузащитникът на Барселона Френки де Йонг говори часове преди тежкия сблъсък за неговия тим срещу ПСЖ на осминафиналите в Шампионска лига. Каталунците загубиха първата среща с 1:4 и сега ще се нуждаят от много силно представяне и голове, за да продължат напред.

Все пак, нидерландският халф вярва, че задачата на "блаугранас" е улеснена от факта, че една от големите звезди на противника в лицето на Неймар няма да играе. Припомняме, че бразилецът не игра и в първия двубой, но въпреки това парижани стигнаха до изразителния успех.

"За мен той (Неймар) е един от най-добрите в света. Когато той не е там, ще е по-добре или по-лесно за нас, не знам как точно да се изразя. Със сигурност без Неймар срещу нас ще ни бъде по-лесно. Не знам дали резултатът 1:4 от първата среща бе справедлив, но играхме слабо.

Винаги трябва да вярваш, че обратът е възможен, но ние ще трябва да го покажем и утре на терена. Винаги сме обединени, напоследък постигаме добри резултати. Обединението ни си пролича в мачовете срещу Севиля. Отиваме до Париж и ще опитаме да победим" - заяви Де Йонг. 

А Барселона вече е задвижил първия си голям трансфер чрез Лапорта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички