Къде да гледаме реванша в Шампионска лига ПСЖ срещу Барселона?


Къде да гледаме реванша в Шампионска лига ПСЖ срещу Барселона?
Снимка: Getty Images/Guliver

2419 0

Тази вечер от 22,00 часа ще се изиграе реваншът в осминафиналите на Шампионска лига между ПСЖ и Барселона. Парижани са домакини, което прави задачата на каталунците да продължат напред в турнира още по-трудна. Както е известно, Барса загуби у дома с 1:4 в първия мач.

И двата тима не се намират в идеална ситуация във вътрешното си първенство. След многогодишна доминация в Лига 1, в момента ПСЖ е далеч пт първото място в класирането. Там се намира Лил, но тимът на Маурисио Почетино изостава само на 2 точки от него.

Барселона пък се намира на второто място в класирането в Ла Лига. Каталунците са на 3 точки от лидера Атлетико (Мадрид), но съперникът има и мач по-малко. Въпреки това тимът на Роналд Куман се намира в силна серия, в която няма загуба в първенството от доста време.

Според експертите ПСЖ ще продължи напред, въпреки че в турнира не липсват примери за невероятни обрати. Двата тима са се срещали на европейска сцена общо 13 пъти - Барселона има 5 победи, ПСЖ - 4, а равенствата са 4. Можете да гледате ПСЖ - Барселона пряко по bTV Action и да го следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички