Потвърдено: Неймар пропуска и реванша с Барселона


Потвърдено: Неймар пропуска и реванша с Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

927 0

Френският шампион Пари Сен Жермен потвърди, че бразилската суперзвезда Неймар ще пропусне втория мач от осминафиналите на Шампионска лига срещу бившия му клуб Барселона. Неймар, който се присъедини към парижани от каталунците в рекорден трансфер през 2017, е извън игра от 10-и февруари насам, след като получи травма на абдукторите при успеха над Каен за Купата на Франция. ПСЖ излезе с изявление във вторник сутринта, продължавайки подготовката си за реванша с „блаугранас“, и тимът потвърди, че Неймар остава в лазарета.

„Неймар-младши поднови частични тренировки със състава миналата седмица и ще продължи своята индивидуална възстановителна програма. Ще има ново изявление в близките дни“, се казва в клубно съобщение. Когато се появи травмата на бразилеца, се очакваше той да не играе в първия двубой и да бъде под огромна въпросителна за втората среща с каталунците.

Предвид отличното представяне на ПСЖ в първия мач, когато отборът разгроми Барса с 4:1 на „Камп Ноу“, не е изненада, че Неймар няма да бъде рискуван независимо от изправянето срещу бившия си тим. ПСЖ, който в момента заема второ място в Лига 1, ще се надява Неймар да бъде здрав за 1/4-финалната фаза в Шампионска лига, до която съставът очаква да стигне след убедителния си успех в Испания.

А как Неймар осмя Барселона в първия мач, а след това си изтри поста в социалните мрежи - вижте в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички