Проблем отзад! Атлетико Мадрид остана без ключов защитник за сблъсъка с Манчестър Сити


Проблем отзад! Атлетико Мадрид остана без ключов защитник за сблъсъка с Манчестър Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

1449 0

Неприятна новина споходи Атлетико Мадрид преди гостуването на Манчестър Сити в първия ¼-финален сблъсък помежду им в Шампионската лига. Централният защитник Хосе Хименес ще пропусне двубоя на „Етихад“ утре, потвърдиха от клуба.

27-годишният уругваец почувства болки по време на успеха с 4:1 над Алавес в Ла Лига. Той напусна терена 5 минути преди края на срещата в събота.

Атлетико Мадрид потвърди, че Хосе Хименес няма да вземе участие в първия двубой от ключовия им четвъртфинал в Шампионска лига срещу Манчестър Сити.

Хименес има ключова роля в защитата на „дюшекчиите“, които записаха 6 поредни победи във всички турнири. Сега при отсъствието му Стефан Савич най-вероятно ще си партнира с Фелипе в отбраната срещу „гражданите“. Именно бразилецът замени уругваеца в събота.

Любопитен факт е, че преди 2 години Манчестър Сити проявяваше сериозен интерес към Хименес. Уругваецът ще премине допълнителни изследвания, за да се изясни сериозността на травмата му.

Междувременно президентът на Атлетико Мадрид Енрике Серезо загатна дали звездата на Ювентус Пауло Дибала е възможно да се озове в състава на „дюшекчиите“ от лятото.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички