Симеоне решава проблемите на Атлетико в атака с млад италианец от Серия А


Симеоне решава проблемите на Атлетико в атака с млад италианец от Серия А
Снимка: Getty Images

1654 0

Атлетико (Мадрид) вече е започнал работа по лятната селекция, като един от фаворитите за трансфер на “Уанда Метрополитано” е италианският национал Джанлука Скамака. Нападателят прави същински фурор с фланелката на Сасуоло, като до момента е реализирал 13 гола в 28 мача и е в топ 10 на реализаторите в Серия А.

“Дюшекчиите” не записват паметен сезон и именно резултатите и незадоволителните успехи са сред водещите причини за подсилване на атаката. Екипът на Енрике Серезо е хвърлил око на обещаващия Скамака, към когото има интерес и от настоящия шампион на Италия – Интер. Въпреки силния съперник в битката за национала, “червено-белите” са силно решени да привлекат играча.

Цената му се очаква да бъде между 20 и 30 милиона евро, като договорът му изтича чак през 2025, така че трудно би могъл да премине като свободен агент. Така италианският клуб ще търси милиони, докато нуждата за нов нападател пред Атлетико е повече от очевидна.

Договорът на уругвайската звезда Луис Суарес изтича идната година и евентуалното му напускане кара треньора на Атлетико да поиска от шефовете ускоряване на преговорите за Скамака. Диего Симеоне от своя страна, стана "жертва" на фен (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички