Преди Байерн - ПСЖ: Нагелсман омаловажи Неймар и липсата му, "плаши" се от Мбапе и Меси


Преди Байерн - ПСЖ: Нагелсман омаловажи Неймар и липсата му, "плаши" се от Мбапе и Меси
Снимка: Getty Images

1803 0

Старши треньорът на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман говори преди осминафиналния мач-реванш в Шампионска лига срещу ПСЖ. Една от най-любопитните теми, които обсъди, бе свързана с атомното нападение на съперниковия отбор.

Както е известно, Неймар е аут до края на сезона и съответно няма да може да вземе участие. Въпреки това младият специалист не смята, че това ще окаже голямо влияние. Той обърна повече внимание на Килиан Мбапе и Лионел Меси.

"Не променя много (бел. ред. липсата на Неймар). Мбапе ще започне от 1-вата минута, това променя нещата. ПСЖ има ясна идея с Лионел Меси и Мбапе напред в атака" - призна Нагелсман.

Той посочи и как смята да спре аржентинеца: "Трябва да предотвратим подаванията към Меси. Освен това трябва да бъдем търпеливи. Знаем, че не можем да се отбраняваме добре във всяко нападение, така че Ян (бел. ред. Зомер) също ще има голяма роля на вратата".

Двата отбора се изправят един срещу друг днес (08.03) в 22:00 часа българско време на "Алианц Арена". Ще можете да следите осминафинала от Шампионска лига Байерн Мюнхен - ПСЖ НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички