Джейми Карагър отписа ПСЖ и Лео Меси, двама негови колеги му скочиха


Джейми Карагър отписа ПСЖ и Лео Меси, двама негови колеги му скочиха
Снимка: GettyImages

1628 0

Легендата на Ливърпул - Джейми Карагър, не вижда как ПСЖ с Лео Меси и Килиан Мбапе ще намери път към продължаването в следващия кръг на Шампионска лига.

Парижани се изправят срещу Байерн Мюнхен в реванш от 1/8 финалите на първия по сила европейски клубен турнир. "Принцовете" изостават с 1 попадение, а ако искат да го наваксат, ще трябва да го направят пред горещите и препълнени до краен предел трибуни на "Алианц Арена".

"Мисля, че това ще е последният мач в Шампионска лига, който наблюдаваме с Лео Меси този сезон. Смятам, че Байерн Мюнхен ще продължи", коментира Карагър пред "CBS Sports".

Двамата му събеседници в студиото - Тиери Анри и Майках Ричардс, обаче не бяха съгласни с колегата си, виждайки сериозни предпоставки за триумф на френския гранд.

"Искам просто да видя с каква тактика ще подходи Байерн Мюнхен. Това желая да видя - как ще спрат големия човек (Лео Меси), защото схемата 5-3-2 не е толкова лоша, когато ПСЖ я използва", отвърна легендата на Арсенал.

"Килиан се завърна! Той е тук и нищо друго не ме интересува! Беше контузен последният път, влезе и веднага направи разликата. Килиан ще бъде в тази си роля и в сряда", каза Ричардс.

Двубоят между Байерн Мюнхен и ПСЖ ще се състои от 22:00 часа в сряда (08.03). Ето къде може да бъде проследен той НА ЖИВО!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички