"Щеше да е хубаво"! Как Килиан Мбапе днес можеше да играе за Байерн Мюнхен срещу ПСЖ


"Щеше да е хубаво"! Как Килиан Мбапе днес можеше да играе за Байерн Мюнхен срещу ПСЖ
Снимка: Getty Images

1467 0

Суперзвездата на ПСЖ - Килиан Мбапе, е футболист-мечта за всеки един клуб по света. През годините голмайсторът бе свързван с редица грандове, но към момента остава верен на парижани.

Един от силножелаещите го клубове неотдавна е бил Байерн Мюнхен. Германският гранд бе един от първите, забелязал безспорните му качества, още в периода му в Монако.

Въпреки това обаче, трансферът не се осъществи, а Мбапе акостира във френската столица през 2017-а година. 6 години по-късно той се превърна в голмайстора на всички времена за "принцовете" 201 попадения в 247 срещи. Виждайки страхотните успехи на нападателя, легендата на баварците Франк Рибери, заяви, че съжалява, че тимът му го е изпуснал.

"Щеше да бъде много хубаво да видим Мбапе в Байерн. Това обаче е животът. Никога нямаш гаранция, че ще подпишеш с даден играч", коментира Рибери пред "Sport Bild". 

Желанието към Мбапе не стихва, а дори напротив. Много европейски и не само грандове са готови да се разделят с крупни суми, за да си осигурят правата на французина. В ПСЖ обаче не мислят по същия начин!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички