Потвърдено: Ще може ли Реал Мадрид да разчита на Едуардо Камавинга срещу Манчестър Сити?


Потвърдено: Ще може ли Реал Мадрид да разчита на Едуардо Камавинга срещу Манчестър Сити?
Снимка: Getty Images

2742 0

Един от лидерите на Реал Мадрид - Лука Модрич, излезе с подробности относно здравословното състояние на своя съотборник Едуардо Камавинга.

Младокът получи разтежение при победата с 1:0 над Хетафе в събота. Той беше заменен в 83-ата минута след единоборство в Хуан Иглесиас, а по-късно сложи лед върху коляното си, което притесни много всички фенове на "белия балет". 

Опасенията бяха дали той ще може да вземе участие в предстоящия полуфинален мач реванш срещу Манчестър Сити в Шампионска лига. Хърватският полузащитник успокои, заявявайки, че французинът най-вероятно ще е на разположение.

"Ще играе"!

"Той е добре и ще играе, това е най-важното. Откакто пристигна тук, израсна много. Доказа, че може да играе много добре на левия бек. Не обича да се подвизава там, но се справя добре и се надявам, че където и да играе, ще се справи утре", заяви Модрич на пресконференция преди двубоя с "гражданите".

Сезонът на французина

Камавинга постепенно се превърна в един от най-важните играчи в състава на Карло Анчелоти. Той взе участие в цели 56 срещи през сезона във всички турнири, пропускайки само 2. Една от тях бе поради наказание. Той има на сметката си и 2 асистенции.

Какви са очакванията на наставника на "кралете" Карло Анчелоти за реванша?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички