Потвърдено: Реваншът Барселона - Наполи в Шампионска лига остана без публика


Потвърдено: Реваншът Барселона - Наполи в Шампионска лига остана без публика
Снимка: Getty Images/Gulliver

1552 0

Поредният мега сблъсък от програмата на Шампионска лига остана без публика. Двубоят между Барселона и Наполи от осминафиналите на надпреварата официално ще се проведе пред празни трибуни на "Камп Ноу" заради епидемията от коронавирус. Новината бе съобщена след проведена среща тази сутрин между представители на каталунците и местните власти.

Двубоят, който ще се състои на 18 март, се очакваше да се изиграе пред пълни трибуни, но вчера се заговори за възможността стадионът да бъде изпразнен, а днес бе взето и окончателното решение. Така "блаугранас" ще трябва да се борят за класирането си към следващата фаза на турнира без подкрепата на многохилядните си привърженици. Първият двубой на "Сан Паоло" завърши при резултат 1:1.

Валенсия - Аталанта и Ювентус - Лион са другите два мача от програмата на Шампионска лига, които ще се изиграят при закрити врати. В същото време стана ясно, че един от колосалните сблъсъци в Лига Европа също остава без публика заради коронавируса (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички