Още един дългоочакван реванш от Шампионска лига може да се играе пред празни трибуни


Още един дългоочакван реванш от Шампионска лига може да се играе пред празни трибуни
Снимка: Getty Images/Gulliver

3554 0

Епидемията с коронавирус, която завладя вече и почти цяла Европа, сериозно обърка и футболната програма. Голяма част от двубоите бяха отложени, а други пък ще се играят пред празни трибуни. Все още не е ясно и как ще се проведе реваншът в Шампионска лига между Наполи и Барселона, който е на 18 март.

Има вероятност и "Камп ноу" да остане затворен за зрители. "Към момента е само предложение, никакво решение не е взето. Трябва да говорим с Барселона за него. Ще имам среща в понеделник или вторник", заяви спортният министър в Каталуния Жерар Фигуерас.

"Чувството за разум казва, че трябва да се проведе пред празни трибуни. Трябва да сме максимално стриктни, за да спазваме всички препоръки и санитарни препоръки за спазване на хигиена", заяви още той, като допълни, че Наполи може да не е рискова зона, но има много случаи на заразени в други части на Италия.

Редица двубои в италианската Серия А, включително дербито между Ювентус и Интер в снощната вечер, бяха изиграни пред закрити врата. Двубоят между Пари Сен Жермен и Борусия Дортмунд ще се изиграе в сряда от 22:00 часа също без публика. Немският тим има преднина от 2:1 след първата среща. А ето какви мерки спрямо италианските рефери бяха взети от УЕФА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички