Къде да гледаме двубоя РБ Лайпциг - Тотнъм в Шампионска лига?


Къде да гледаме двубоя РБ Лайпциг - Тотнъм в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

2140 0

Тази вечер РБ Лайпциг приема отбора на Тотнъм в 1/8-финален реванш от Шампионска лига. Срещата е от 22 часа, като първата среща в Лондон завърши 1:0 в полза на немския тим. Заради епидемията с коронавирус имаше съмнения дали ще има зрители на стадиона на стадиона, но в крайна сметка не се стигна до никакви промени около срещата.

Точно заради това "шпорите" са опрени до стената и ще търсят задължителен обрат, ако искат да продължат напред в турнира. Това обаче няма да е никак лесно, тъй като са без две от големите си звезди - Хари Кейн и Хюн Мин Сон. Освен това и новото попълнение Стивън Бергвайн е аут за срещата заради изкълчен глезен.

Домакините няма да могат да разчитат единствено на контузения Били Орбан. Отборът е в серия от 5 поредни мача без загуба. Двете поредни равенства с Байер (Леверкузен) (1:1) и Волфсбург (0:0) леко развалиха доброто впечатление но те едва ли са повод за кой знае какви притеснения преди днешния двубой. Срещата ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и пряко в ефира на Макс Спорт 2. А каква все пак добра новина получиха в лагера на Тотнъм, свързана с Хари Кейн - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички