Поглед за милиони: Хендерсън се издразни от шамар по главата при гола за Ливърпул (ВИДЕО)


Поглед за милиони: Хендерсън се издразни от шамар по главата при гола за Ливърпул (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

10183 0

Английският гранд Ливърпул постигна много важна победа в първия осминафинален двубой срещу Интер в Шампионска лига. Мърсисайдци не изиграха най-добрия си мач, но в крайна сметка стигнаха до успех с 2:0, който им осигури комфортен аванс преди реванша.

И двете попадения за футболистите на Юрген Клоп дойдоха в последния четвърт час от срещата. Първо Роберто Фирмино даде аванс на гостите, след като засече с глава центриране от ъглов удар и остави безпомощен Самир Ханданович (75'), а след това Мохамед Салах стреля отблизо в наказателното поле и след рикошет топката влезе в мрежата на "нерадзурите".

И при двата гола радостта за Ливърпул бе много голяма. При първия обаче се стигна до доста куриозен момент с участието на капитана на отбора Джордан Хендерсън, който се бе появил като резерва през втората част.

Една от резервите на мърсисайдци в този двубой - централният бранител Жоел Матип, реши да "поздрави" някои свои съотборници с лек плесник през главата. Удостоени с "честта" бяха три от появилите се след почивката играчи - Роберто Фирмино, Луис Диас и именно Хендерсън.

Когато капитанът получи своя шамар обаче не реагира никак добре. Той се обърна и хвърли смразяващ поглед на Матип. Диас и Фирмино пък не реагираха на случилото се. Можете да видите ситуацията на видеото по-долу в материала.

Мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп остана доволен от зрялата игра и посочи само един негатив за Ливърпул след мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички