По време на пресконференция Клоп има по-важна работа: Да се възхищава на Белингам и гола му за Реал (ВИДЕО)


По време на пресконференция Клоп има по-важна работа: Да се възхищава на Белингам и гола му за Реал (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1547 0

Джуд Белингам продължава да е една от сензациите в световния футбол, а попадението му в последните секунди за Реал Мадрид срещу Унион Берлин само увеличи коментарите по негов адрес.

Съжалява ли Клоп за Белингам?

Появиха се дори любопитни кадри, на които се вижда как Юрген Клоп гледа победния гол на Джуд Белингам в Шампионска лига в последната минута, а реакцията му казва много. Белингам вкара шестия си гол в шест изяви за новия си клуб в сряда, за да се превърне отново в герой и да донесе трите точки за своя тим.

Клипът, който обикаля социалните мрежи в по време на пресконфернция на мениджъра преди сблъсъка на Ливърпул с ЛАСК, който е тази вечер. Докато журналистите задаваха въпроси на Клоп, се виждаше как той гледа встрани и в един момент просто казва: "Белингам", поклащайки глава.

Първоначално Ливърпул имаше желание да подпише с 20-годишния полузащитник през лятото, но Клоп реши да се оттегли от надпреварата поради големите суми около трансфера. След това Реал Мадрид излезе на сцената и Белингам нямаше как да откаже. А съвсем наскоро Клоп обясни защо няма намерение да поеме Германия и се обясни в любов на Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички