ЛАСК - Ливърпул по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Лига Европа?


ЛАСК - Ливърпул по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Лига Европа?
Снимка: Getty Images

2405 0

Тази вечер (21 септември) започва надпреварата и в груповата фаза на Лига Европа. Напълно очаквано вниманието привлича фаворитът за спечелването на турнира Ливърпул. Мърсисайдци гостуват на австрийския ЛАСК. Двата отбора са още в група с Тулуза и Юнион Сент-Жилоа (Роял Юнион СЖ).

Ливърпул се завръща в турнира след осемгодишно отсъствие. Последният им мач в Лига Европа до момента бе финалът срещу Севиля през сезон 2015/16, в който испанският тим спечели с 3:1 в Базел. Неубедителното представяне за отбора на Юрген Клоп през миналия сезон обаче му отреди място във втория по сила европейски клубен турнир.

"Където и да отидем, за съперниците ни това ще бъде огромен мач, но ние искаме да стигнем възможно най-далеч. Бих си пожелал да стигна до финала, разбира се, но нямам представа дали ще успеем да го постигнем, защото между нас и тази цел ще се изправят много фантастични футболни отбори", коментира Клоп преди двубоя.

Според медиите в Англия Юрген Клоп обмисля да пусне като титуляр 17-годишното крило Бен Доук. Шотландецът вече записа пет мача като резерва за първия отбор през миналия сезон и един през настоящия.

Тв излъчване

Двубоят между ЛАСК и Ливърпул е от ранните и стартира от 19:45 часа. Срещата ще бъде излъчена пряко по bTV Action, като ще може да я следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички