Пиърс Морган: Роналдо искаше в Шампионска лига, за да си запази рекордите от Меси


Пиърс Морган: Роналдо искаше в Шампионска лига, за да си запази рекордите от Меси
Снимка: GettyImages

1443 0

Пиърс Морган, който е близък до Кристиано Роналдо журналист, направи поредни любопитни разкрития за португалеца. Той бе цитиран от The Sun, като посочи защо нападателят на Ал Насър е имал такова голямо желание да играе в Шампионска лига.

Едва ли е изненада за някого, но се оказва, че Кристиано е искал да остане в Европа и да играе в най-престижния европейски клубен турнир, за да запази всичките си рекорди там. Логично, бе намесено и името на Лионел Меси, който не е никак далеч от някои от постиженията на Роналдо.

Когато бе запитан дали Кристиано би заиграл в елита на шотландския футбол, журналистът отговори красноречиво: "Роналдо би отишъл навсякъде, стига да може да играе в Шампионска лига".

"Знам го като сигурен факт, защото той няколко пъти ми е казвал, че наистина иска да продължи кариерата си в Шампионска лига. Той има най-много рекорди в Шампионска лига и иска да ги продължи.

Най-вероятно, за да може Лионел Меси да не го настигне и в крайна сметка да завърши като най-великия играч в историята на Шампионска лига" - сподели още Морган.

Наскоро пък футболистка отговори какво е чувството да бъде зяпана и от Роналдо, и от Меси (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички