"Знаем кой е"! В Саудитска Арабия готови за предизвикателството Кристиано Роналдо


"Знаем кой е"! В Саудитска Арабия готови за предизвикателството Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

1620 0

Когато отбор подпише с футболист като Кристиано Роналдо, то целите са ясни - триумф във всеки възможен турнир. Със сигурност такива са плановете и на Ал Насър, който успя да си осигури правата на португалеца.

Това обаче не притеснява съперниците на тима. Това загатна полузащитникът на Ал Шабаб Евер Банега, който отлично познава именития си противник.

Банега беше част от испанския футбол дълги години. Халфът е заставал лице в лице с легендарния голмайстор цели 11 пъти в кариерата си, 8 от които губи, два печели, а 1 завършва наравно.

"Знаем кой е Кристиано Роналдо. Да стигне до първенство като това, което се подобрява...Това ще бъде от голяма полза за развитието на футбола и всичко, свързано с него. Добре дошъл е, нека се наслади", заяви аржентинецът пред медиите.

Роналдо все още не е направил дебюта си за Ал Насър поради наказание за два мача. Очаква се той да стартира за саудитския тим на 19-и януари в приятелски двубой срещу не кой да е, а срещу ПСЖ и Лео Меси.

Ето с кой бивш свой съотборник може да се събере Роналдо в Ал Насър

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички