Да те зяпат Меси и Роналдо: Футболистка отговори какво е чувството (СНИМКА)


Да те зяпат Меси и Роналдо: Футболистка отговори какво е чувството (СНИМКА)
Снимка: instagram.com/stephanieroche9

8162 0

Ирландската футболистка - Стефани Рош, се върна назад във времето, когато редица медии и информатори я определяха като следващата любов на един от най-великите футболисти в историята Кристиано Роналдо

Самата тя признава, че всичко това за нея е било до известна степен лудост. Цялата история започва през 2014-а година. Тогава Рош бива номинирана за наградата "Пушкаш" за страхотното си изпълнение срещу Уексфорд Ютс.

Тя не успя да спечели приза, оставайки втора, но пък намери място на заглавните страници. Камерите уловиха как и Кристиано Роналдо, и Лео Меси гледат към нея, докато тя минава покрай тях. Снимката на тримата "взриви" социалните мрежи, а мнозина виждаха в нея следващата половинка на португалеца.

"Мисля, че тази снимка е нещо, което е останало в спомените на хората. Причината за това е, че е наистина страхотна. Лудост е, че бях на тази снимка", започна Рош пред "The Mirror" и продължи.

"Интересна история - няколко седмици, след като Роналдо скъса с тогавашната си приятелка, имаше коефициенти от букмейкъри за това коя ще е следващото му гадже. Бях една от фаворитките.

Мислех си 'О, Боже'! Беше малко лудо в онзи момент. Дори сега хората ми говорят за гола", допълни още тя.

Ето какви правила ще трябва да спазва настоящата половинка на Роналдо Джорджина по време на престоя му в Саудитска Арабия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички