Пиоли: Никой не вярва, че Милан ще е на финал, аз знам, че можем да изиграем страхотен мач


Пиоли: Никой не вярва, че Милан ще е на финал, аз знам, че можем да изиграем страхотен мач
Снимка: Getty Images

1531 0

Треньорът на Милан Стефано Пиоли обяви, че никой не вярва, че отборът му може да стигне до финала в Шампионска лига. "Росонерите" загубиха с 0:2 първия полуфинал срещу Интер, но наставникът знае, че подопечните му могат да играят добре и да променят развоя на събитията.

"Те се подготвят по най-добрия начин, амбицирани са да играят по-добър футбол от първия мач и да спечелят. Не е лесно да се подготвим за утрешния ден (б.а. мачът е довечера), но имаме много важна цел: да спечелим мача и да стигнем до финала, както никой не си е представял. Сега, повече от всякога, никой не мисли, че Милан ще успее да стигне до финала. Аз знам, че можем да изиграем страхотен мач", започна Пиоли на пресконференцията си в понеделник.

"Искаме да се представим на високо ниво. Това е дълъг мач, искаме да го започнем добре, след това да останем в добър за нас ритъм и да се възползваме от техните грешки. Не говорихме за Специя, само за утре (б.а. днес). Някои играчи мечтаят за такива мачове. Знаем, че започваме в неравностойно положение, но имаме достатъчно качество, за да обърнем този мач", продължи италианецът.

"Трябва да внимаваме. Ние също ще трябва да се възползваме от възможностите, които получаваме, по-добре от първия мач. Интер се защитава много добре. Допуснахме някои грешки. Но миналото няма значение. Утре (б.а. днес) ще се опитаме да ограничим грешките си до минимум, ще трябва да сме по-решителни и готови да разчитаме по-добре тези ситуации".

"Леао се чувства по-добре, както и Крунич и Месиас, но първо трябва да приключат днешната (б.а. вчерашна) тренировка. Ако всичко върви по план, те ще бъдат на разположение", завърши треньорът. А ето какво преди мача притеснява треньора на Интер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички