В Интер притеснени от факта, че съдията на реванша с Милан е французин


В Интер притеснени от факта, че съдията на реванша с Милан е французин
Снимка: Getty Images

2526 0

Треньорът на Интер Симоне Индзаги коментира главния рефер на предстоящия техен мач с Милан в полуфиналите на Шампионска лига. Реваншът ще бъде ръководен от френския рефер Клеман Тюрпен, а този факт притеснява италианския наставник.

Първият мач между двата милански гранда завърши с победа за "нерадзурите" с 2:0. Проблемът в назначението на Тюрпен е фактът, че съперникът има няколко френски футболисти.

"Винаги предпочитам да не говоря за съдиите, с изключение на редки случаи. Ако си спомните първия мач, там имаше епизод, фалът на Крунич в наказателното срещу Бастони, който трябваше да бъде оценен различно. Вероятно мачът щеше да придобие различен развой, ако резултатът беше 3:0", започна Индзаги на днешната си пресконференция.

"Що се отнася до съдията на утрешния мач, приятели ми обърнаха внимание, че той е французин и в състава на Милан има четирима френски играчи... За нас това не е проблем", допълни треньорът. Мачът Милан - Интер е утре, вторник, 16 май, от 22:00 часа.

Ето какво още каза Индзаги за реванша с Милан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички