Ас на Милан за опасенията на Интер: Ще търсим съдия без националност


Ас на Милан за опасенията на Интер: Ще търсим съдия без националност
Снимка: Getty Images

2057 0

Полузащитникът на Милан Сандро Тонали се пошегува със страховете на Интер преди реванша между двата тима в полуфиналие на Шампионска лига. По-рано треньорът на "нерадзурите" Симоне Индзаги изрази притесненията си от факта, че съдията на втория мач с "росонерите" е французин.

Назначен за миланското дерби, което ще предопредели първия финалист в Шампионска лига, е Клеман Тюрпен. В Интер се притесняват, че съперникът им има четирима френски футболисти в състава си.

"Явно ще трябва да намерим арбитър без националност. Емоциите са много, но ние сме достатъчно силни, за да не им позволят да ни завладеят. Това е само един мач. Трябва да се съсредоточим на 1000% и да отдадем всички сили. Това е възможност да оправим всичко и да получим жизнен заряд", заяви Тонали, цитиран от "Football Italia".

"Знаем добре какво трябва да направим утре. Много от нашите цели, поставени в началото на сезона, не бяха напълно постигнати, но утре искаме да променим начина, по който се оформя този сезон.

Искахме да защитим шампионската си титла на Италия, но не успяхме да го направим и не ни е лесно. И утрешният мач има огромно значение", завърши халфът. А ето какви точно бяха думите на Индзаги по темата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички