Стефано Пиоли зарадва феновете на Милан с добра новина за Рафаел Леао


Стефано Пиоли зарадва феновете на Милан с добра новина за Рафаел Леао
Снимка: Getty Images

1147 0

Мениджърът на Милан - Стефано Пиоли, зарадва феновете на "росонерите" с добри новини за голямата звезда на тима Рафаел Леао и неговото възстановяване от контузия. Италианският специалист посочи, че по всяка вероятност португалецът ще бъде готов за реванша с Интер от полуфиналите в Шампионска лига.

Леао ще пропусне утрешния (13 май) двубой срещу Специя, но надеждите на всички в отбора са, че 23-годишното крило ще бъде готов за вторник. "Имаме някои малки проблеми, като отсъствието на Рафа, но има добър шанс той да може да тренира в неделя и да бъде готов за вторник", каза Пиоли за клубната телевизия.

"Златан и Флоренци са аут, а Крунич и Месиас също няма да бъдат на разположение за утре. С Бенасер сме със сърцата си. На този етап от сезона и сериозната травма, неприятно е, но това са рисковете на нашата професия. Той обаче е силен характер и съм сигурен, че ще се завърне по-добър", добави специалистът.

Припомняме, че Леао получи тежка контузия по време на последния мач на Милан в Серия А срещу Лацио, който бе спечелен с 2:0. Веднага след травмата обаче Леао заяви, че ще се върне по-силен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички