Отлични новини в Ливърпул: Двама контузени се завръщат срещу Атлетико в Шампионска лига


Отлични новини в Ливърпул: Двама контузени се завръщат срещу Атлетико в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

1686 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи отлични новини за неговия отбор. Двама от най-важните халфове на мърсисайдци - Фабиньо и Тиаго Алкантара, са възстановени от контузиите си, тренират нормално и ще бъдат на разположение за предстоящия двубой с Атлетико Мадрид в Шампионска лига.

Други двама полузащитници обаче остават в лазарета - това са Наби Кейта и Джеймс Милнър. "Наби има резтежение, така че ще отсъства известно време. За Милнър е ясно, че няма да може да играе. Фабиньо и Тиаго тренират нормално, така че са на разположение за селекция, което очевидно е добре", заяви Клоп на пресконференцията преди мача.

"5:0 срещу Юнайтед не означава, че сме перфектни, както и 2:2 с Брайтън не означава, че имаме огромни проблеми. Най-добрият начин да се защитаваме срещу Брайтън бе да контролираме топката и това беше моят проблем. Брайтън си заслужи точката, но ние трябваше да се зашитаваме по-добре като цяло. Работим върху това и ще се справим по-добре утре, тъй като Атлетико е доста добър отбор", добави Клоп.

Междувременно се появиха информации, че испанският колос Барселона иска Юрген Клоп за мениджър (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички