Барса се размечта за Юрген Клоп


Барса се размечта за Юрген Клоп
Снимка: Getty Images

2593 0

В Барселона мечтаят, че Юрген Клоп ще стане техен мениджър в бъдеще, пише местното издание sport.es. Мениджърът на Ливърпул има контракт с мърсисайдци до 2024 година, който едва ли ще бъде нарушен преждевременно. След това обаче германецът вероятно ще смени клуба.

В миналото Клоп многократно е заявявал, че ще довърши настоящия си договор с Ливърпул, а след това ще се отдаде на поне година почивка от футбола. Подобно нещо Клоп стори и след работата му като треньор в Борусия Дортмунд. Барселона се надява, че след тази почивка Клоп ще избере именно "Камп Ноу" за следваща дестинация.

Каталунците се намират в криза и се надяват, че Клоп ще ги измъкне от тежката ситуация. Дотогава обаче има много време, а е малко вероятно Роналд Куман да се задържи на поста. Наставникът е усилено критикуван за неубедителните резултати на отбора и се очаква съвсем скоро да бъде уволнен.

Тази вечер и Барселона, и Ливърпул имат мачове, като каталунците се изправят срещу Райо Валекано в Ла Лига, а мърсисайдци гостуват на Престън в Купата на Лигата. Двубоят на Барса гледайте ТУК, а мачът на Ливърпул - ТУК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички