Оливер Гласнер с достоен коментар: Няма от какво да се срамуваме, Наполи беше твърде силен за нас


Оливер Гласнер с достоен коментар: Няма от какво да се срамуваме, Наполи беше твърде силен за нас
Снимка: Getty Images

1309 0

Наставникът на Айнтрахт Франкфурт - Оливер Гласнер, призна превъзходството на Наполи в двата 1/8-финални мача от Шампионска лига. Италианците се класираха за следващата фаза с общ резултат 5:0, след като късно снощи (15 март) спечелиха реванша в Неапол с класическото 3:0.

"Опитахме всичко, но Наполи беше твърде силен за нас. Играхме срещу отбор, който има невероятни качества във всички зони на терена и въпреки това, за мен се получи едно достойно представяне", каза Гласнер на пресконференцията си, а след това направи равносметка:

"Останахме в Шампионска лига, а не в някой от другите турнири, до средата на март. Поради тази причина няма от какво да се срамуваме!".

"От гледна точка на играта, знам много добре с колко проблеми влязохмe в мача. Променихме нещо в постройката, играхме добре с четирима в отбрана. Бяхме смели, въпреки 0:2 от първата среща. Включвахме се в атака, активни бяхме и по крилата. Но проблемът беше, че не създадохме реални голови възможности", констатира треньорът на Айнтрахт.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Щастливият Лучано Спалети обясни защо Наполи е заиграл по-добре през второто полувреме срещу Айнтрахт Франкфурт

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички