Новата дата, на която планират финала в Шампионска лига


Новата дата, на която планират финала в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

3648 0

Срещата, заради която цяла футболна Европа се вълнува, продължава. Опитваме да ви държим в течения с всяка по-голяма идея, която се предлага на нея. Припомняме, че първата такава бе за мини Шампионска лига и Лига Европа.

Сега става ясно, че дори вече има и дата, на която ще се състои финалът в най-силния клубен европейски турнир. Тя е 27-и юни, като това все още не е официално прието. При евентуален формат на мини Шампионска лига и Лига Европа изглежда постижимо финалният двубой да се състои толкова скоро.

Разбира се, от най-голямо значение е развитието на коронавируса, заради който тръгнаха и всичките тези проблеми. Освен футбола, продължават спортове от всякакъв калибър да страдат и да отменят малки и големи първенства и формати. Следете НА ЖИВО ситуацията с коронавируса - в този материал на SportLive.

Междувременно, скоро трябва да стане ясно и как точно ще се процедира с Европейското първенство по футбол. Почти сигурно е, че то ще бъде отменено и проведено през 2021-а година. Дори една от европейските страни го обяви официално. Вижте коя, както и подробности - в този материал.


Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички