Неймар предпочита трофеи от Шампионска лига, вместо Златната топка


Неймар предпочита трофеи от Шампионска лига, вместо Златната топка
Снимка: Getty Images

1470 0

Утре (27.04.) ПСЖ излиза срещу Манчестър Сити в първи полуфинален мач между двата тима от Шампионска лига. Ето какво заяви една от звездите на парижани на пресконференцията преди срещата:

"Мачът срещу Манчестър Сити ще бъде много труден и това е ясно. Това е полуфинал. Сити е страхотен отбор, който има много качества. Трябва да се подготвим много добре за този сблъсък. Чувствам се добре. Готов съм за мача. Ще направя всичко, за да заведа отбора на финал".

Неймар използва възможността и да заяви, че не Златната топка, а трофея от Шампионска лига е неговият приоритет:

"Много съм доволен от сезона си в ПСЖ. Що се отнася до "Златната топка", то тя не е превзела мислите ми. Първата ми цел е да спечеля Шампионската лига с ПСЖ. Ако мога един ден да имам три или четири трофея от този турнир, ще бъда щастлив. Килиан Мбапе е изключителен играч. Искам той да стигне възможно най-високо".

Накрая бразилецът коментира и бъдещето си, като заяви, че евентуалният му нов договор трябва да удовлетворява както него, така и клуба:

"Все още преговаряме за новия договор. Всеки трябва да бъде доволен от него. Вече казах, че се чувствам много щастлив тук. Може би повече, отколкото когато и да било досега. Всичко ще се случи по естествения път. Има достатъчно време".

А ето и какво заяви старши треньорът на тима Маурисио Почетино преди 1/2-финалния мач!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички