Маурисио Почетино обяви Хосеп Гуардиола за най-добрия треньор преди ПСЖ - Манчестър Сити


Маурисио Почетино обяви Хосеп Гуардиола за най-добрия треньор преди ПСЖ - Манчестър Сити
Снимка: Getty Images

837 0

Старши треньорът на ПСЖ Маурисио Почетино даде пресконференция преди утрешния първи полуфинален мач на неговия отбор срещу Манчестър Сити в Шампионска лига. На нея аржентинецът обяви, че неговият колега Пеп Гуардиола е най-добрият мениджър в света:

"За мен, Гуардиола е най-добрият треньор. Адмирирам го и мисля, че той върши страхотна работа. Той е изумителен треньор, винаги има различна стратегия и тактика за съответния мач. Обичам да се изправям срещу него и отборите, които той тренира. Важен е и клубът, който трябва да има доверие на треньора и да му помага с всички инструменти" - заяви Почетино, който дълги години се изправяше срещу Гуардиола във Висшата лига.

"Отборът вече притежава нужния опит в турнира, но трябва да напредваме стъпка по стъпка. Първо трябва да отстраним Манчестър Сити, което ще бъде много, много трудно" - каза пък за самия мач наставникът на парижани.

Двубоят е утре (28.04.) и започва в 22:00ч. българско време. ТУК можете да научите всичко по-интересно преди днешния полуфинал - НА ЖИВО: Реал Мадрид - Челси!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички