Бившият играч на ПСЖ Карлос Бианки разкритикува Барселона


Бившият играч на ПСЖ Карлос Бианки разкритикува Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1348 0

Бившият нападател на ПСЖ Карлос Бианки разкритикува стила на игра на Барселона в интервю пред френското издание Le Parisien. 71-годишният треньор заяви, че не е останал изненадан от победата на ПСЖ с 4:1 на “Ноу Камп” в 1/8-финалите на Шампионската лига.

"Не съм изненадан от резултата. Барселона играе банален футбол, достатъчно е да видим какво се случва в Ла Лига. Те са на трето място, 5 точки зад Атлетико Мадрид, които също загубиха от Челси в Шампионската лига. Испанското първенство не е кой знае какво този сезон. ПСЖ изигра голям мач, а Барселона зависи от това, което прави Меси. Ако играят така и в реванша, ПСЖ може да вкара пет или шест гола”, коментира Бианки.

Бианки, който игра за ПСЖ между 1977 и 1979 г., също предположи, че парижани ще повторят постижението си от миналия сезон, когато загубиха финала на Шампионската лига от Байерн Мюнхен с 0:1.

"Когато сезонът започна, Ал-Хелайфи каза, че ще видим финал между ПСЖ и Манчестър Сити. Нямам съмнение, че няма да се срещнем по-рано и ще видим какво ще се случи през 2021 г.”, добави в заключение специалистът.

А кой нападател е трансферна цел на "каталунците", четете в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички