Наполи се изложи, а Унион Берлин сложи край на "кошмарна" серия с историческа точка (ВИДЕО)


Наполи се изложи, а Унион Берлин сложи край на "кошмарна" серия с историческа точка (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

766 0

Наполи и Унион Берлин не успяха да се победят в мач от четвъртия кръг на група "C" в Шампионска лига. Срещата на "Диего Армандо Марадона" в Неапол завърши при резултат 1:1. Германският тим пък съумя да сложи край на "кошмарна" серия от цели 12 поредни загуби във всички турнири.

Развой на срещата

Двубоят започна много оспорвано. Двата тима се надиграваха тактически в в началото, но не се стигна до нищо по-опасно пред нито една от двете врати. В крайна сметка, резултатът бе открит от домакините в 30-ата чрез Франк Ангиса, но попадението бе отменено поради засада.

9 минути по-късно обаче остро центриране по земя от левия фланг на Марио Руи рикошира в крака на Юранович, а след това се удари в гърдите на Матео Политано и влетя зад гърба на Фредерик Рьонов за 1:0.

Веднага след почивката гостите вдигнаха оборотите и стигнаха до гол в 52-ата минута. Жером Русильон пусна дълъг пас към преотстъпения от Челси Давид Датро Фофана. Нападателят пусна топката към Бекер, чийто удар бе спасен от Мерет, но след това топката отново попадна във Фофана, който от непосредствена близост не сгреши за 1:1.

По този начин Наполи продължава да е втори в групата с 9 точки на сметката си - 2 по-малко от лидера Реал Мадрид. Унион Берлин пък записва историческа първа точка в най-комерсиалния европейски турнир и заема последното място в групата, в която е още и португалския Брага.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички