Сега или никога за треньора Шави в Барселона - моментът му настъпи


Сега или никога за треньора Шави в Барселона - моментът му настъпи
Снимка: Getty Images

4584 0

Цяла Европа отново е приковала внимание върху наставника на Барселона - Шави Ернандес. В близките седмици каталунците загубиха Ел Класико след болезнен обрат като домакини, а във вторник вечер изненадващо паднаха и от Шахтьор Донецк. 

Провалите в Европа

Поражението не е фатално, но при успех при гостуването на неутрален терен - "Блаугранас" щеше да си подсигури още сега участието в елиминациите на Шампионска лига. Колосът направи вече две години под ръководството на легендата, но се проваля сезон след сезон в Европа. 

След снощния резил срещу украинските "миньори" - Шави е събрал тази сутрин футболистите и са провели 45-минутен разговор, съобщават от AS. Срещата е била положителна, а сред най-активните са били звездите Тер Стеген и Роналд Араухо, но позиция са заявили и ветераните Левандовски и Гюндоган.

Статистиката на каталунците

От авторитетното издание добавят, че самият Шави вярва, че е дошъл моментът, в който да блесне начело на Барселона. През миналия сезон той изведе каталунците до успехи в Ла Лига и Суперкупата на Испания. Статистиката му начело на легендарния клуб е 106 двубоя -  67 победи, 18 ремита и 21 загуби. 

Ето какво сподели Шави след поражението от Шахтьор Донецк!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички