Крах за Барса, "Фърги тайм", баварски разгром и безпомощен Челси в Шампионска лига


Крах за Барса, "Фърги тайм", баварски разгром и безпомощен Челси в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

5812 0

И тази вечер в Шампионска лига не разочарова футболните почитатели! След като във вторник се изиграха първите осем мача от втория кръг на групите, които предложиха разгром, издънка, инфарктен обрат и дебютен гол на Меси, днес се състояха останалите осем срещи, които бяха също толкова вълнуващи.

Голямата изненада дойде от намиращия се в криза отбор на Барселона, който допусна ново "класическо" поражение с 3:0, но този път от Бенфика като гост. Каталунците рухнаха и срещу Байерн в първия мач и след два мача са с нула точки в актива си, а класирането им за елиминациите изглежда все по-трудно.

Английският гранд Манчестър Юнайтед беше напът да се сгромоляса срещу шампиона на Лига Европа Виляреал насред "Олд Трафорд", но победен гол на Кристиано Роналдо в 95-ата минута донесе ценен обрат на "дяволите", постигнат в известния сред феновете "Фърги тайм" (ВИЖТЕ ВИДЕО НА ГОЛА НА РОНАЛДО).

Байерн Мюнхен записа нов разгром в Шампионска лига, който дори вече не буди впечатление. Този път баварците прегазиха Динамо Киев с резултат 5:0. Зенит записаха другата най-убедителна победа за вечерта - с 4:0 над Малмьо, който отстрани Лудогорец.

"Гвоздеят" в програмата - сблъсъкът между Ювентус и Челси, завърши с победа за "бианконеритие" с минималното 1:0. Европейският шампион бе тотално неутрализиран и изглеждаше безпомощен пред противниковата врата в опитите си да изравни резултата и да вземе нещо от мача.

Ето резултати и репортажи от мачовете в Шампионска лига от тази вечер:

Аталанта 1:0 Йънг Бойс

Зенит 4:0 Малмьо

Байерн Мюнхен 5:0 Динамо Киев

Бенфика 3:0 Барселона

Волфсбург 1:1 Севиля

Залцбург 2:1 Лил

Манчестър Юнайтед 2:1 Виляреал

Ювентус 1:0 Челси

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички