Екстаз в "червено": Голът на Кристиано Роналдо в последните секунди, "взривил" феновете на Манчестър Юнайтед (ВИДЕО)


Екстаз в "червено": Голът на Кристиано Роналдо в последните секунди, "взривил" феновете на Манчестър Юнайтед (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

12173 0

Английският гранд Манчестър Юнайтед се измъкна по изключително драматичен начин във втория си двубой от груповата фаза на Шампионска лига. "Червените дяволи" спечелиха първи точки за кампанията след успех, изкован в последните секунди над испанския Виляреал.

Алекс Телеш се отличи с най-красивия гол в срещата и именно той изравни за манчестърци, след като надмощието на "жълтата подводница" бе дало резултат и тимът поведе с 1:0 чрез попадение на Пако Алкасер. В Англия обаче отново говорят за един определен човек.

Кристиано Роналдо хвърли в истински екстаз всички на "Олд Трафорд", след като вкара в последните секунди. Португалецът комбинира с Джеси Лингард, който му върна топката, а петкратният носител на "Златната топка" стреля от малък ъгъл и се разписа след не толкова убедителна намеса на противниковия страж.

Роналдо вкарва своя втори гол в Шампионска лига през този сезон, след като бе точен и при поражението в първата среща от групите с 1:2 от Йънг Бойс в Швейцария. Освен това Роналдо надмина легендарния Икер Касияс по мачове в турнира.

36-годишният португалец продължи със страхотното си представяне след завръщането на "Олд Трафорд" и вече има 5 гола в 5 мача. Насладете се на последното му попадение във видеото по-долу в материала.

Вижте подробности от драмата между Манчестър Юнайтед и Виляреал в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички