Анри за съдията на Интер - Барселона: Синът ми щеше да види играта с ръка на Дъмфрис!


Анри за съдията на Интер - Барселона: Синът ми щеше да види играта с ръка на Дъмфрис!
Снимка: Getty Images/Guliver

5315 0

Френската легенда Тиери Анри разкритикува съдийството на мача Интер - Барселона в Шампионска лига. Бившият футболист на каталунците засегна момента от 90-ата минута, в който топката удари ръката на защитника на Интер Дензъм Дъмфрис, намиращ се в своето наказателно поле.

След преглед на ситуацията с ВАР беше взето решение да не се свири дузпа в полза на испанския тим. Мачът завърши с успех за Интер с 1:0, а главен рефер на двубоя беше Славко Винчич.

"Мога ли да кажа само едно нещо? Обикновено никога не казвам нищо за незачетените голове. Но Вие, арбитрите, имате ли право понякога да казвате, че сте сгрешили? Прието ли е, учат ли Ви понякога да казвате, че грешите? Той не беше прав, довиждане. Нищо не трябва да се обяснява", коментира Анри, цитиран от tribalfootball.com.

"Човекът в кабината (ВАР) не извика рефера (към монитора). Не знам какъв опит има, но моят син щеше да види играта с ръка. Щеше да я види. Той я видя и ми изпрати съобщение с текст: Има ръка. Имате 20 милиарда камери и не виждате? Моля Ви се! Случват се такива неща, но той направи грешка!", завърши легендата. А ето кой мач на Барселона е свирил въпросният рефер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички