Меси тренира нормално и ще бъде на линия за Байерн


Меси тренира нормално и ще бъде на линия за Байерн
Снимка: Getty Images/Guliver

1295 0

Звездата на Барселона Лионел Меси ще бъде на разположение на треньора Кике Сетиен за двубоя от четвъртфиналната фаза на Шампионската лига срещу Байерн Мюнхен в петък. Аржентинецът тренира с останалите си съотборници в днешния ден без да има проблеми.

Капитанът на Барселона получи контузия след съприкосновение с бранителя на Наполи Калиду Кулибали. Въпреки че след мача срещу неаполитанците съществуваха съмнения дали Меси ще може да се изправи срещу Байерн Мюнхен, информациите бяха, че това е просто удар и здравето на аржентинеца не е сериозно застрашено. Фактът, че Меси тренира нормално в днешния ден, е най-доброто доказателство, че той е напълно възстановен. 33-годишният футболист отиде до тренировъчното игрище на Барселона, за да се консултира с лекар.

В днешния ден играчите на каталунския гранд минаха задължителния PCR тест преди да се запътят към Лисабон. Когато отборът на Барселона пристигне в столицата на Португалия, футболистите ще трябва да минат втори тест ден преди двубоя срещу Байерн. А ето защо в Барселона вярват, че ще спечелят Шампионската лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички