Меси се консултира с лекари преди Байерн


Меси се консултира с лекари преди Байерн
Снимка: Getty Images/Gulliver

1176 0

Лионел Меси е посетил тренировъчната база на Барселона, въпреки че днешният ден бе определен за почивен. Аржентинецът е пожелал да получи лекарска помощ във връзка с контузията в глезена, която получи срещу Наполи в осминафиналната фаза от Шампионската лига.

Носителят на Златната топка получи травмата си при сблъсък със защитника на неаполитанците Калиду Кулибали. В опит да изчисти топката сенегалският бранител без да иска намери крака на Меси, а след съприкосновението съдията посочи бялата точка. И двамата останаха на терена до края на срещата, а Луис Суарес отбеляза дузпата и Барселона се класира напред в турнира след успех с 3:1 Успехът класира каталунския гранд сред най-добрите 8 в Шампионската лига и сега тимът на Кике Сетиен ще се изправи срещу Байерн Мюнхен в петък.

Медиите в Каталуния наблегнаха на желанието на Меси да се изправи срещу баварския клуб в петък. Той е готов на всичко, за да помогне на своя тим да отстрани Байерн Мюнхен в турнира и дори „жертва“ почивния си ден, за да се консултира с лекарите на тима и да бъде сигурен за здравословното си състояние. А ето с какъв благороден жест се отчете Лионел Меси наскоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички