Мбапе поднови тренировки преди мача с Аталанта


Мбапе поднови тренировки преди мача с Аталанта
Снимка: Getty Images/Gulliver

1286 0

Изглежда, че нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе ще направи изненадващо завръщане от контузия за предстоящия мач на неговия тим срещу Аталанта. Френският нападател взе участие в тренировъчната сесия със своите съотборници от ПСЖ в днешния ден преди мача на тима от Шампионската лига.

Лекарите бяха отписали голмайстора на парижани, след като 21-годишният футболист контузи глезена си по време на финала за Купата на Франция преди 3 седмици. Наставникът на Пари Сен Жермен Томас Тухел постоянно бива информиран за състоянието на Мбапе и предстои да се види дали френският реализатор ще бъде включен в групата на ПСЖ за двубоя срещу Аталанта.

Снимки от тренировката на френския шампион във Фаро, Португалия показват, че Килиан Мбапе е много близо до това, да бъде напълно възстановен за предстоящия сблъсък от Шампионската лига. Пари Сен Жермен излиза срещу Аталанта в мач от четвъртфиналната фаза от турнира в утрешната вечер. А ето кой бивш френски национал си приписа заслуги за успехите на Килиан Мбапе. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички