Манчестър Сити - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме реванша в Шампионска лига?


Манчестър Сити - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме реванша в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images

6312 0

Тази вечер Манчестър Сити и Реал Мадрид се изправят един срещу друг в полуфинален мач-реванш от турнира Шампионска лига. Срещата на „Етихад“ е от 22:00 часа българско време. Първият мач между двата европейски гранда приключи при равенство 1:1 на "Сантяго Бернабеу“.

Двата гранда излизат в битка, която е повторение на полуфинала от миналата година, когато Реал продължи към спора за трофея след страхотна драма в реванша на „Бернабеу“. Сити бяха повели в резултата чрез Рияд Марез и имаха аванс от два гола, но късни попадения на Родриго и точно изпълнение на Карим Бензема от дузпа в продълженията елиминираха съпротивата на Пеп Гуардиола и компания.

Сега обаче „небесносините“ имат домакинско предимство във втория сблъсък и ще се опитат да се възползват по най-добрия начин от него. Шампионът на Англия няма загуба у дома в Шампионска лига в последните пет години, както и от началото на тази – 14 победи във всички турнири на „Етихад“.

Двубоят Манчестър Сити - Реал Мадрид започва в 22:00 часа и ще бъде предаван пряко по bTV Action. Можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички