Лука Модрич: Още помним какво направи Зидан, комфортно е да играем в Шампионска лига


Лука Модрич: Още помним какво направи Зидан, комфортно е да играем в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

1625 0

Един от големите лидери на Реал Мадрид - Лука Модрич, отново бе сред говорилите преди гостуването на "белия балет" в Шампионска лига, както стана и при визитата на Ливърпул. 

Днес хърватинът придружи Карло Анчелоти и сподели, че е развълнуван от предстоящия двубой и припомни за видеата, с които преди години Зидан е мотивирал клуба в Киев преди финала с мърсисайдци. 

Мнението на Модрич

"Разбира се, че съм мотивиран. Още помня видеото, което Зизу ни пусна, в което се говореше, че ставаме династия. Разбира се, че го имаме предвид. Това ни дава допълнителна мотивация. Самото играене на този тип мачове с Реал Мадрид мотивира. Когато знаеш, че си близо до успех, искаш да дадеш всичко.

Чувстваме се много комфортно да играем двубоите в този турнир. Спечелихме много титли поради тази причина. Ние вярваме в качеството си. Знаем, че историята ни принуждава да даваме най-доброто от себе си, когато играем", разказва Модрич.

Бразилското взаимодействие в игра

"Те са смели и показаха, че могат да решават мачове с техния футбол. Най-важен е отборът. Ако сме добре, заедно, един ден Винисиус или Родриго ще изпъкнат, но най-важното е да сме заедно", категоричен бе хърватинът по адрес на бразилските звезди в отбора.

Ето какво сподели Карло Анчелоти преди Манчестър Сити - Реал Мадрид!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички