Кайл Уолкър: Помолих Винисиус да не прави един финт, за да не ми се смеят в интернет


Кайл Уолкър: Помолих Винисиус да не прави един финт, за да не ми се смеят в интернет
Снимка: Getty Images

2085 0

Бранителят на Манчестър Сити Кайл Уолкър бе редом до своя мениджър Пеп Гуардиола на пресконференцията преди реванша в Шампионска лига. В първата среща "гражданите" и Реал Мадрид не се победиха и завършиха 1:1 на "Сантяго Бернабеу".

Във въпросния сблъсък един от ключовите дуели бе този между Винисиус Жуниор и Уолкър. Двамата спретнаха хубава индивидуална битка, а английският защитник разкрива и за шеговит разговор между тях.

"Отидох да го прегърна, защото опита да ми направи финт, с който да ме прехвърли с пета. Казах му: "Моля те, не опитвай това отново - не искам да ми се смеят в интернет". Боксьорите се бият и след това си стискат ръцете, това е уважение, имам го към него" - сподели Уолкър.

Бранителят коментира и периода, в който бе изваден от тима. Той призна, че е бил болезнен, но и е останал поласкан от похвалите, с които Гуардиола го е залял след първия мач със Сити.

"Трябва да реагирам като професионалист, той е мой мениджър, моят шеф, понякога има мнения, с които не си съгласен във футбола, но това, което той е сторил за мен и за Ман Сити - е просто невроятно" - сподели още Уолкър.

Междувременно Пеп Гуардиола е спокоен за реванша с Реал Мадрид и знае какво трябва да направи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички