Гуардиола без притеснения за Реал: Спокойно, трябва ни това, което правим от години


Гуардиола без притеснения за Реал: Спокойно, трябва ни това, което правим от години
Снимка: Getty Images

2057 0

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола говори на пресконференция преди реванша от полуфиналите на Шампионска лига срещу Реал Мадрид. Той успокои феновете на "гражданите", че няма да премисля твърде много игровия план и селекцията на играчите.

Освен това испанският специалист е наясно, че отборът му има нужда от по-добър план за игра, като посочи някои от факторите, които трябва да се променят.

Гуардиола знае какво трябва да промени Сити срещу Реал

"Имаме нужда от по-добър игрови план, да се нагласим още малко спрямо опонента. Трябва да създаваме повече шансове за нападателите ни - да осигуряваме повече топки в по-лесни позиции. Знаем техните транзиции, тяхното качество. Играем срещу Реал Мадрид в Шампионска лига - най-трудният опонент. Предизвикателство е.

Спокойно, просто трябва да правим това, което вършим толкова много години. Трябва да сме по-добри, отколкото бяхме на "Бернабеу", за да продължим. Играчите трябва да направят невероятно представяне, за да продължим. Имам идея как да сме по-различни в атака.

Не мога да ви кажа плана, иначе Анчелоти ще го чуе (бел ред. казва го шеговито). Не премислям твърде много за утре, не се тревожете. Нищо не е различно отпреди, просто трябва да играем по-добре" - сподели Гуардиола.

Междувременно се появи и информация, че Карло Анчелоти е измислил как да спре Ерлинг Холанд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички