Манчестър Сити проби Атлетико Мадрид, а Ливърпул пирува в Шампионска лига


Манчестър Сити проби Атлетико Мадрид, а Ливърпул пирува в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

2746 0

Ливърпул изглежда най-близо до полуфиналната фаза в Шампионска лига след днешните европейски мачове! Мърсисайдци надвиха Бенфика с 1:3 като гост и дишат спокойно преди реванша на "Анфийлд" след седмица. По същото време Манчестър Сити взе минимален успех срещу Атлетико Мадрид с 1:0 като домакин.

Мърсисайдци изиграха отлично първо полувреме, в което реализираха два гола и изглеждаше, че мачът е приключил. Груба грешка в началото на второто полувреме обаче върна Бенфика в мача, а Ливърпул трябваше да се потруди още, за да съхрани аванса си. В края на мача трети гол във вратата на Бенфика успокои страстите в Лисабон.

На "Етихад" Хосеп Гуардиола трябваше да измисли как да пробие дефанзивната постройка на Диего Симеоне, който бе "паркирал автобуса" и нямаше намерение да си тръгне от Острова с допуснато попадение. Въпреки това Кевин де Бройне успя да даде ценен аванс на домакините преди реванша в Мадрид.

1/4-финалите в Шампионска лига продължават в сряда вечер, когато Челси посреща Реал Мадрид в големия сблъсък на тази фаза от турнира, а немският хегемон Байерн Мюнхен гостува на приятната изненада Виляреал. Мачовете в Шампионска лига следете НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички