Манчестър Сити - Атлетико Мадрид по ТВ: Къде да гледаме 1/4-финала в Шампионска лига?


Манчестър Сити - Атлетико Мадрид по ТВ: Къде да гледаме 1/4-финала в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images

2707 0

Тази вечер английският град Манчестър Сити посреща испанския Атлетико Мадрид в първи сблъсък от 1/4-финалите на турнира Шампионска лига!

"Гражданите" имат огромно желание да стигнат едно стъпало по-нагоре тази година и най-накрая да спечелят бленувания трофей от най-престижния европейски клубен турнир, след като миналото лято отстъпиха на Челси в изцяло английски финал с 0:1.

През настоящата кампания тимът на Пеп Гуардиола мина с лекота през Спортинг Лисабон на осминафиналите, докато този на Чоло Симеоне се справи с градския съперник на Сити – Манчестър Юнайтед, за да достигне до 'последните 8' в надпреварата.

Срещата ще противопостави и две коренно различни футболни философии – притежанието на топката на Манчестър Сити срещу организирания и контраатакуващ стил на Атлети.

Вижте още: ТОП КОЕФИЦИЕНТИ за днешния мач!

Двубоят ще стартира в 22:00 ч. наше време и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "Max Sport 3". Ако нямате възможност да го гледате - следете развоя на Манчестър Сити - Атлетико Мадрид НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички