Бернардо: Няма напрежение при нас, дори смятаме да го използваме


Бернардо: Няма напрежение при нас, дори смятаме да го използваме
Снимка: Getty Images

888 0

Плеймейкърът на Манчестър Сити Бернардо Силва разкри, че не се притеснява от натиска, който е върху отбора му в следствие на оставащите мачове за „гражданите“.

Сити се подготвя за първия си четвъртфинал от Шампионска лига срещу Атлетико Мадрид, а броени дни по-късно излиза в пряк спор с преследвача Ливърпул на „Етихад“. Три дни след неделния сблъсък двата отбора ще се изправят отново един срещу друг, този път на „Уембли“ за ФА Къп.

Говорейки пред журналисти преди мача с ипанците, Бернардо каза: „Не усещам напрежение. То е хубаво, защото значи, че трябва да дадеш всичко от себе си, за да постигнеш резултат“.

„Има го, тъй като искаме да спечелим всичко, но Атлетико е чудесен отбор също. Сигурен съм, че ще е тежък мач. Те са шампионът на Испания и се справят добре в този турнир, тъй като ще стане добър мач и трябва да използваме натиска в наша полза“, констатира Бернардо.

„Познаваме ги като отбор и знаят как умело да използват грешките в своите противници. Агресивен отбор, който няма да ни оставя много пространства във вторник. Ще бъде трудно“, допълни португалецът.

Манчестър Сити отпада в три поредни години на четвъртфиналите в Шампионска лига преди да се класира за финала през миналата година, който загуби от Челси с 0:1.

А какви тактики създава Пеп Гуардиола, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички