В Шампионска лига: Като Зидан срещу Матераци - играч "разби" с глава... летяща към него бира (ВИДЕО)


В Шампионска лига: Като Зидан срещу Матераци - играч "разби" с глава... летяща към него бира (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Gulliver

2539 0

Петият кръг от груповата фаза на Шампионска лига предложи не само много голове, драма и изненадващи резултати, но и доста любопитен момент, който по всяка вероятност сте пропуснали. Той бе част от сблъсъка между РБ Лайпциг и Брюж в група А.

Както е известно, немският тим разби опонента си с повече от категоричното 5:0, с което излезе пред него и зае 3-ата позиция преди последния кръг от групите. И всичко това пред феновете на белгийския гранд.

Привържениците на Брюж обяснимо не останаха очаровани от видяното, но това провокира доста грозна тяхна проява. При едно от попаденията, когато гостите празнуваха, от трибуните към терена полетя чаша, пълна с бира.

Защитникът на РБ Лайпциг обаче, явно на върха на вълната от щастие, реши да я разбие... с глава. Можете да видите нестандартното му "изпълнение" във видеото по-долу в материала. Кадрите бързо събраха хиляди гледания и коментари в социалните мрежи.

Немалко от тях направиха и препратка към един от най-емблематичните моменти в историята на футбола. А именно онзи удар с глава на Зинедин Зидан в тялото на Марко Матераци по време на финала между Франция и Италия на Световното първенство по футбол през 2006 година.

Колкото до успеха на немския тим, точни за него бяха Нкунку и Форсберг на два пъти, както и Андре Силва веднъж. Още след първото полувреме пък резултатът бе 0:4. Все пак никое от попаденията не можеше да се мери с прекрасното воле на Тиаго, което бе избрано и за най-красив гол в Шампионска лига (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички