Ливърпул стиска палци на Байерн в Шампионска лига заради глупост в управлението на Барселона


Ливърпул стиска палци на Байерн в Шампионска лига заради глупост в управлението на Барселона
Снимка: Getty Images/Gulliver

3106 0

След катастрофалната загуба за Барселона с 2:8 от Байерн Мюнхен, всички се обединиха около мнението, че трябват сериозни промени на "Камп Ноу", като при това на най-високо ниво, а не просто смяна на треньор и/или футболисти.

Вероятно доказателство за това е една недоизпипана клауза в договора на "блаугранас" с Филипе Коутиньо, която е подписана при привличането му от Ливърпул. Именно тя кара мърсисайдци да стискат палци на Байерн Мюнхен да спечели трофея от Шампионска лига.

Тя гласи, че ако Коутиньо спечели най-престижния европейски клубен турнир, Барселона трябва да плати още 4,5 милиона паунда на мърсисайдци по сделката, която и без това набъбна сериозна покрай всичките бонуси.

Това, заради което се възмущават сред привържениците на каталунците, е фактът, че клаузата гласи бонусът да бъде изплатен, ако играчът спечели турнира, с който и да е отбор, а не, ако Барселона спечели турнира с футболиста в състава си. А на всичкото отгоре именно Коутиньо добави последните 2 попадения, за да оформи кошмарното 8:2.

Междувременно, звезда на Байерн Мюнхен призна, че е било забавно да бият Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички