Бартомеу свика спешна среща в Барселона, предстоят важни решения


Бартомеу свика спешна среща в Барселона, предстоят важни решения
Снимка: Guliver/GettyImages

1277 0

Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу е свикал спешна среща след катастрофалната загуба с 2:8 от Байерн (Мюнхен) на 1/4-финала в Шампионска лига. Срещата е насрочена за понеделник, 17 август.

На нев ще бъде анализирана настоящата ситуация на клуба на всички нива, имената на възможните замествания на Кике Сетиен ще бъдат поставени на масата и дори ще се обсъди възможността за свикване на предсрочни избори. Възможност, която е подготвена за дебат, но изглежда малко вероятна.

Тази информация е на RAC1, като се отбелязва че ще има и някои промени и по високите етажи на управлението на "Камп Ноу", както и Бартомеу сподели след загубата от Байерн. Той допълни, че решенията вече са взети преди този мач и че те ще започнат да влизат в сила от понеделник.  Междувременно бе припомнено и от международните издания, че последният отбор, вкарал 5 гола на Барселона в Европа, е Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички