Левандовски изпревари Раул и се изкачи още при голмайсторите в Шампионска лига, има само двама над него


Левандовски изпревари Раул и се изкачи още при голмайсторите в Шампионска лига, има само двама над него
Снимка: Getty Images/Guliver

1239 0

Нападателят на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски просто не може да спре да вкарва и отбеляза поредното си попадение в последните години с екипа на баварците при гостуването на Лацио в първия мач от осминафиналния сблъсък между двата тима в Шампионска лига.

Байерн спечели с категоричното 4:1 и си осигури почти на 100% участие в следващата фаза от състезанието. Начало на разгрома бе дадено именно от полския нападател, който се възползва от грешка в защитата на "орлите" още в първите минути, финтира Рейна и отбеляза на опразнената врата.

С този си гол Левандовски изпревари легендата на Реал Мадрид Раул по голове в Шампионска лига. Полякът събра 72 попадения, докато испанският нападател има 71. Разбира се, пред Левандовски има двама атакуващи футболисти с повече голове в турнира.

Става въпрос за двете мегазвезди Кристиано Роналдо и Лионел Меси. Португалецът е лидерът за всички времена със своите 134 гола, докато аржентинецът го следва със своите 119. И 3-мата първенци са активни футболисти и със сигурност предстои да увеличават още показателите си.

А кой важен играч на Байерн Мюнхен пропуска остатъка от сезона?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички